Access Bars®

Met behulp van een Bars® sessie kun je meer rust, ruimte en ontspanning in het hoofd en lichaam ervaren. Ook kunnen gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens veranderen zonder hierover te hoeven praten.

De BARS (Engels woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. Tijdens een  Bars®-sessie worden er 32 verschillende punten op je hoofd zacht aangeraakt. Deze punten bevatten de energie van alle gedachten, ideeën, emoties, oordelen en overtuigingen die je ooit hebt gehad. Door de aanraking kunnen de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.

Veel mensen zeggen dat ze na afloop van een Bars® sessie meer ruimte in hun hoofd voelen, alsof het schoongemaakt is. Ook merken ze dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid of migraine.

 

Ik maakte kennis met Janet van der Veen van XL-Talent in Emmen. Haar praktijk was een rustige ruimte met veel daglicht. Van tevoren hoefde ik niets te vertellen. Ik ging liggen op een zachte behandeltafel en ze legde me uit wat ze ging doen, best wel een beetje spannend, hoe ga ik hier op reageren en wat zou ik gaan voelen. Ze begon bij mijn hoofd, daarna mijn voeten, mijn handen en toen weer mijn hoofd. Ik voelde warmte door mijn vingers stromen en het voelde alsof ze eerst hard drukte en dat de druk steeds meer afnam. Het bijzonderste vond ik dat, ik het gevoel kreeg dat ik zweefde, een fijn ontspannen gevoel. Na een uur was de behandeling klaar. Nog even na gepraat. Ik moest veel water drinken als er iets was kon ik haar altijd bellen.

Nu weken later voel ik mij nog steeds goed. Op het moment dat ik de afspraak had was het een drukke periode thuis en op mijn werk, ik had het dus ook druk in mijn hoofd. Na de behandeling was mijn hoofd opgeruimd en dat is ook zo gebleven. Ik ben rustiger en denk ook wat makkelijker over bepaalde dingen. Kortom een bijzondere ervaring die mij veel heeft gebracht.

Geïnteresseerd?