Ervaringen van klanten

Onze dochter (7 jaar) was voorafgaand aan het traject met Janet gauw overprikkeld, wat resulteerde in veel boze buien.

We wisten niet goed hoe we haar hierbij konden helpen. Al bij de intake merkten we dat Janet de situatie gauw scherp had, goed kon meedenken en voelen.

Vanuit de intake zijn we gestart met de behandelingen. Janet maakte heel natuurlijk contact met onze dochter en stemde heel goed af op wat zij nodig had.

Hierdoor verliepen de afspraken ontspannen en doelgericht. Janet legde tijdens de behandelingen helder uit wat ze deed, zodat we dit ook thuis als ouders konden toepassen.

Na een aantal behandelingen merkten we dat onze dochter rustiger in slaap viel en veel minder geprikkeld was. Haar boze buien verdwenen steeds meer.

We zijn erg tevreden over de werkwijze en het resultaat!

Wij hebben Janet leren kennen met de hulpvraag of reflexintegratie therapie iets voor onze zoon zou kunnen zijn. Hij had o.a. moeite met de fijne motoriek en emoties uiten. Door de simpele oefeningen en de fijne begeleiding zagen wij al snel resultaat. 

Onze zoon vond het contact met Janet erg fijn en de oefeningen leuk om te doen.

Bedankt voor je hulp en inzicht Janet!

Onze zoon heeft heeft het ontzettend naar zijn zin gehad bij XL-Talent. Hij is ontzettend positief verandert. Natuurlijk is hij zelf ook gegroeid maar mede door XL-Talent heeft hij geleerd om te gaan met zijn “anders” zijn.

Wij zijn op zoek gegaan naar iemand die ons kon helpen beter te begrijpen waarom onze zoon zoveel met zichzelf in de knoop leek te zitten en daarbij ook regelmatig erg dwars, gefrustreerd en boos was. Die hebben we gevonden bij XL-Talent. Het gaat nog steeds niet altijd even soepel, maar wel beter en we kunnen er beter over praten met hem.

We hebben Janet ervaren als een deskundige professional die onze dochter heeft kunnen leren dat ze goed genoeg is, dat de drukte die ze in haar hoofd heeft een reden heeft en wat ze hier aan kan doen. Met behulp van oefeningen die we thuis gedaan hebben en blijven doen, hebben we een heel ander meisje ( tevreden, durft grenzen aan te geven en is weer vrolijk) Naast dat ze onze dochter heeft geholpen met HSP, heeft ze ons als ouders tools mee kunnen geven om onze dochter verder te kunnen helpen en hierin ook naar ons eigen aandeel te kijken. Het heeft zeker voor inzicht gezorgd.

N. moeder van S.

Je hebt mij meerdere keren erop gewezen dat een doel behalen met heuvels en dalen gaat. Dit altijd precies op het juiste moment. Ik heb geleerd dat ‘gekke oefeningen’ doen vooral gek voelt maar als je ze vaker doet echt wel meevallen. En ik heb steeds een beetje meer leren voelen, keuzes voor mijzelf leren maken en grenzen aan durven geven. Het juiste zetje in de rug; die heb jij mij gegeven en daar ben ik je ontzettend dankbaar voor.

Liefs K.

Ik wil je enorm bedanken voor alles. Je hebt mij onder andere geleerd dat grenzen aangeven mag en vooral dat als ik ze aangeef, daar dan direct naar geluisterd wordt. Maar ook dat af en toe iets spannends uitproberen in een veilige omgeving mij ook juist een stapje verder kan brengen.

Ik op zoek naar een MNRI-praktijk bij mij in de buurt. Na mijn zoektocht kwam ik uit bij Janet van der Veen en zij is de eigenaar van praktijk Xl-Talent.

Janet kenmerkt zich door, goed te luisteren, haar humor en maatwerk te bieden aan mij als cliënt.

Mijn overgevoeligheid voor harde geluiden en de sterke stressreactie hierop zijn duidelijk verbeterd in de afgelopen tijd.

Ik kan dus weer verder!

Bedankt Janet.